Velkommen til HandelsWatch

Jobber du i eller med norsk detaljhandel? Da er vi her for deg. På HandelsWatch er det akkurat din bransje det handler om.
HANDEL: Redaktør Gøril Huse ønsker leserne velkommen til HandelsWatch, som skal dekke bredt i handelsbransjen. | Foto: Robert S. Eik / Watch Media
HANDEL: Redaktør Gøril Huse ønsker leserne velkommen til HandelsWatch, som skal dekke bredt i handelsbransjen. | Foto: Robert S. Eik / Watch Media

Utfordringene står i kø for aktørene i den norsk detaljhandel. Inflasjon og rentepress på toppen av megatrender utfordrer samtlige aktører. Kundenes handlemønstre endrer seg, forutsetningene for fortsatt drift er i stadig endring, nye strategier må til. Dette er bare en liten del av nå-bildet for handelsbransjen, og det er rett og slett veldig mye å skrive om.

Vi i HandelsWatch skal gi deg uavhengig, kritisk og redelig nyhetsjournalistikk. Vi er opptatt av selskapene og menneskene i og rundt den norske handelsbransjen, og vi jakter hele tiden på substansen i utfordringene bransjen møter.

Vi skal dekke selskapene og menneskene i de store kategoriene som preger handelsbransjen. Vi skal dekke dagligvarer, klær, bolig og interiør, elektronikk, og sport og fritid. I tillegg skal vi dekke de stadig flere butikkene i kategorien «bredt vareutvalg», som vi velger å bruke det gode, gamle ordet kramhandel på.

Vårt mål er å gi leserne et konkurransefortrinn i hverdagen, slik at de kan gjøre bedre valg for sin eller sine bedrifter. Det gjør vi ved å sikre at dere blir oppdatert på den siste utviklingen i bransjen. Vi skal følge bransjen kontinuerlig og dekke de store aktørene og temaene, men også de mindre som sjeldent får oppmerksomhet fra de brede næringslivsmediene. Kort fortalt: Vi tar bransjen på alvor, uansett om det går godt eller dårlig.

Kvalitetsjournalistikk krever sine investeringer, og det er derfor deler av vårt innhold er forbeholdt abonnenter. Selv om du ikke er abonnent, kan du følge vårt daglige nyhetsbrev. Vi tilbyr også et uforpliktende og gratis prøveabonnement for de som ønsker å bli bedre kjent med oss.

Registrer deg på HandelsWatch.no eller kontakt oss på handelswatch@watchmedia.no for et utvidet og uforpliktende prøveabonnement til din bedrift.

Vi er stolte av vår nye nettavis, men også ydmyke. Vi håper at du vil hjelpe oss med å utvikle en knakende god bransjeavis. Det fortjener handelsbransjen. Nøl ikke med å sende oss tips, ris eller ros. Du kan kontakte redaksjonen på redaksjonen@handelswatch.no eller telefon 90 84 51 59.

HandelsWatch er en del av Watch Media. Dette selskapet står også bak FinansWatch, EnergiWatch, EiendomsWatch, MedWatch og AdvokatWatch. I tillegg har vi en søsterpublikasjon i Danmark, DetailWatch. Det hele er eid av Danmarks største avishus JP/Politikens Hus, et stiftelseseid selskap som har produksjon av uavhengig journalistikk som sitt eneste formål.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

Skousen har vært en del av Whiteaway Group siden 2011. Hvitevarekjeden har totalt 87 butikker i Danmark og Norge.

Ny kjededirektør i Skousen

For abonnenter