Montér, Flisekompaniet og Brødrene Dahl flytter sammen

Konsernet Saint-Gobain, som er blant verdens ledende selskaper innen produksjon av byggevarer, har nemlig valgt Hvervenmoen som ny lokalitet.
Ringerike kommune sa ja til samlokalisering. | Foto: Google Street View
Ringerike kommune sa ja til samlokalisering. | Foto: Google Street View

AKA ønsker Montér og Flisekompaniet velkommen til Hvervenmoen, skriver AKA på egne hjemmesider. 

Behandlingen i Hovedutvalget for Miljø og Areal 13. mai fattet et positivt vedtak om dispensasjonssøknaden. Leiekontraktene er nå signert med de nye byggevareaktørene, og byggesøknaden vil bli sendt snart.

Montér og Flisekompaniet flytter sin virksomhet til Hvervenmoen, mens Brødrene Dahl flytter internt på området. Montér og Brødrene Dahl skal inn i Hvervenmoveien 25, hvor eksisterende bygg vil bli ombygd. AKA vil også bygge et nytt bygg for Flisekompaniet i Hvervenmoveien 29. Dette innebærer at aktørene vil disponere omtrent 7.500 kvadratmeter etter ferdigstillelse.

Optimera med Montérkjeden og Flisekompaniet anser enn den nye beliggenheten som svært gunstig for privatkundene også.

– Hvervenmoen står fram som et sentralt handelsområde på Ringerike, og når vi kan samle de tre kjedene gir det oss mulighet til å yte våre kundeledende løsninger innenfor bærekraftig og effektiv logistikk. Samlokaliseringen er en «vinn-vinn» for alle parter gjennom økt produktbredde og tilgjengelighet av varer og tjenester, forteller Jan G. Vere, eiendomsdirektør i Saint-Gobain Distribution Norway.

Når prosjektet står ferdig, vil handelsparken bestå av mer enn 40.000 kvadratmeter handelsarealer. Full drift i de nye lokalene er planlagt til våren 2026.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også