Kid gjenåpner i Grini Næringspark

Torsdag 6. juni gjenåpner Kid Interiør i Grini Næringspark. Butikken blir den første i Norge med komplett møbelavdeling.
GJENÅPNER: Kid gjenåpner i Grini Næringspark. | Foto: Kid
GJENÅPNER: Kid gjenåpner i Grini Næringspark. | Foto: Kid

Therese Nilsson, regionleder i Kid Interiør, sier i en pressemelding at de er veldig glade for at de igjen får muligheten til å ha butikk på Grini.

– Butikken blir en av de største i landet med sine over 1400 kvadratmeter, og vil med det tilby et komplett møbelsortiment som er en av kjedens store satsinger, sier Nilsson.

Butikken på Grini har et større og bredere utvalg. I tillegg har Kid gjennom det såkalte Extended-programmet styrket satsningen sin på møbler, inkludert utemøbler, senger og soveromsmøbler, tepper og belysning, heter det i pressemeldingen.

– Satsingen har vært en ubetinget suksess, og vi har stor tro på møbelkonseptet som har bidratt til sterk vekst både i butikk og på nett. Flere Extended-butikker er på gang – og nå åpnes altså den første butikken med mer enn halvparten av butikkarealet avsatt til møbelavdeling på Grini, sier administrerende direktør Anders Fjeld.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

Skousen har vært en del av Whiteaway Group siden 2011. Hvitevarekjeden har totalt 87 butikker i Danmark og Norge.

Ny kjededirektør i Skousen

For abonnenter