Rema 1000-butikk ble Norges beste Post i Butikk

Rema 1000 Stjørdal i Trøndelag er vinneren av årets beste Post i Butikk.
VINNER: Kjøpmann Tine Hedsten beviset på at hennes butkk, Rema 1000 Stjørdal, er landets beste Post i Butikk i 2024. Postbud Jan Petter Løken overbringer vinnerprisen. | Foto: Posten Bring
VINNER: Kjøpmann Tine Hedsten beviset på at hennes butkk, Rema 1000 Stjørdal, er landets beste Post i Butikk i 2024. Postbud Jan Petter Løken overbringer vinnerprisen. | Foto: Posten Bring

I alt 1.335 butikker i Norge har Post i Butikk og har vært med i konkurransen. Men det ble altså en dagligvarebutikk i Trøndelag som ble kåret til den beste.

– Rema 1000 Stjørdal er prakteksemplaret på hvordan man skal sette kunden i sentrum og tilby en god opplevelse for dem som bruker Postens tjenester, sier Anette Løes Hokholt Wiik, leder for Servicenett i Posten Bring, i en pressemelding. Hun ga butikken beviset på at de stakk av med seieren.

Kvalitet og service

Wiik opplyser at butikken i en travel hverdag leverer god kvalitet og yter veldig bra service, som fører til gode resultater som blir lagt merke til.

– Rema 1000 Stjørdal er en butikk med engasjerte og dyktige medarbeidere som gjør en svært god jobb. Det er alltid et «ja», hvis man trenger hjelp til forskjellige aktiviteter og de legger til rette for at det skal være enkelt for sine kunder, blant annet ved aktivt å veilede til å benytte ulike selvbetjeningsløsninger. De er virkelig verdige vinnere av prisen, fortsetter Wiik.


– Utrolig gøy

Kjøpmann Tine Hedsten ved Rema 1000 Stjørdal er både stolt og overrasket over utmerkelsen.

– Jeg hadde ikke trodd at vi skulle stikke av med seieren som landets beste Post i Butikk. Konkurransen er såpass tøff, men dette er utrolig gøy og stor ære. Jeg må rette en stor takk til alle de ansatte som bidrar og gjør en ufattelig god jobb hver eneste dag, sier Hedsten.

I tillegg til «Landets Post i Butikk» er det blitt kåret regionale vinnere.:

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også