Disse overtar lokalene etter Meny-butikken

Dagligvarebutikken blir erstattet av megabutikk for forbruksmateriell.
BUTIKKLOKALER: En ny butikk kommer inn i de gamle lokalene til Meny på Stoa i Åsbieveien 2 i Arendal. | Foto: Google Street View
BUTIKKLOKALER: En ny butikk kommer inn i de gamle lokalene til Meny på Stoa i Åsbieveien 2 i Arendal. | Foto: Google Street View

Norengros Gustav Pedersen AS overtar leieforholdet for Menys gamle lokaler i Åsbieveien 2 på Stoa i Arendal, skriver Agderposten. 

– Vi ønsker å samlokalisere og utvide butikkdelen. De nye lokalene er perfekte. Det er så stort at vi kan få inn alle de fagene og forretningsområdene vi dekker. I tillegg får vi gode parkeringsmuligheter til kundene våre, sier kommersiell direktør Fredrik W. Henriksen i Gustav Pedersen AS til avisen.

Gustav Pedersen AS leverer forbruksmateriell og har kjedesamarbeid med Norengros, og selger alt fra emballasje, catering, renhold, medisinske forbruksvarer, kontormøbler, arbeidsklær, vann og kaffe. I første rekke skal selskapet fremleie av Meny-eier Norgesgruppen, før de fortsetter i eget leieforhold med huseier.

Store deler av lokalene har stått tomme etter at dagligvarebutikken Meny flyttet inn i ny butikk i vinter, også på Stoa.

Den nye butikken til Norengros Gustav Pedersen, vil trolig åpne 1. oktober, og ha mellom 15 og 20 ansatte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også