NetOnNet etablerer seg i Bergen

Den nye butikken forventes å åpne på senhøsten og vil sysselsette rundt 15 personer, melder kjeden.
Norgessjef i NetOnNet, Peter Andersson. | Foto: NetOnNet
Norgessjef i NetOnNet, Peter Andersson. | Foto: NetOnNet

Komplett Group, bestående av Komplett, NetOnNet og Webhallen, har som tidligere omtalt et uttalt mål om å gå fra 16 til 20 milliarder kroner i løpet av de neste par årene. 

Det innebærer blant annet at NetOnNet, som både er nett og butikk, per februar 2024 hadde en plan om å åpne 5 til 7 nye ”lagershops” i Norge i løpet av de neste 3 årene. Nå er det klart at Bergen står for tur, melder NetOnNet i en pressemelding mandag morgen.

– Ved å åpne en butikk i Bergen gir vi kundene muligheten til å møte oss, samtidig som dette driver vår ehandelspenetrasjon og øker vårt nettsalg i området. Allerede i dag har vi en stor kundebase og ehandelsandel i Bergen. Nå ser vi frem til å gi bergensere vår fulle omnikanalopplevelse i vår nye butikk, sier norgessjef Peter Andersson.

Kunngjøringen kommer to måneder etter at NetOnNet åpnet til Stavanger. Dette er i skrivende stund kjedens største butikk i Norge, men det skal ikke vare lenge.

Med sine 2600 kvadratmeter blir butikken i Bergen NetOnNets største butikk på det norske markedet. Butikken åpnes på Åsane kjøpesenter, og vil blant annet være naboer med Rema 1000 og Skeidar. 

Veien videre handler også om å finne butikklokaler i Norges største byer

– Vi ser for oss enda en etablering i Bergen, to-tre nye butikker i Oslo og Trondheim er også veldig interessant for oss. Vi ser etter virkelig gode lokaler på mellom 2000-3000 kvadratmeter, med riktige forhold og selvfølgelig med rett beliggenhet. Målet er å fortsette å ekspandere og ta markedsandeler i Norge, sier Andersson også.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også