Rusta passerer 50 butikker – lokasjon og varehussjef bestemt

Rusta ble lansert i Norge i 2014 og har på ti år utvidet med femti butikker.
Norgessjef Erlend Kramer. | Foto: Rusta
Norgessjef Erlend Kramer. | Foto: Rusta

Rusta har bestemt åpningdato og ny varehussjef i Egersund, som blir nummer 50 i Norge. Dette omtaler skriver Dalane Tidende.

4. september åpner Rusta og stedet er mer spesifikt Egersund Handelspark på Tengsareid. Ifølge Erlend Kramer, daglig leder i Rusta, er det «ekstra stas» at butikk nummer femti etableres her.

– Rusta skal jo bli en kjempesuksess i Egersund, så etter hvert håper vi å trenge enda flere folk.

Det nyåpnede varehuset i Egersund vil skape 15 nye arbeidsplasser. Aleksander Mæland fra Brusand er ansatt som varehussjef, med støtte fra en assisterende varehussjef og rundt tolv-tretten faste butikkmedarbeidere.

Administrerende direktør Göran Westerberg uttalte til HandelsWatch for snart en måned siden at Rusta har hatt en fin reise i Norge over ti år, og at han så frem til åpning av landets 50. butikk. Begge deler er verdt å feire, uttalte han under fremleggingen av siste kvartalsrapport.

– Vi er glade i å feire slike milepæler, så vi kommer absolutt til å feire ti år i Norge. 

– Dessuten er vår 50. butikk på vei, så jeg mener vi har grunn til å feire det som har vært en suksessfull reise i Norge. Du kan føle deg trygg på at vi kommer til å feire dette, også kommersielt, sier Westerberg til HandelsWatch.

Rusta omsatte i 2023 for 2 milliarder i Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også