Stadium Outlet åpner på Metro Senter

Butikken blir kjedens andre i Oslo-området, og Stadium Outlets tiende butikk i Norge.
NY BUTIKK: Metro senter på Lørenskog får snart Stadium outlet i første etasje. | Foto: Metro Senter
NY BUTIKK: Metro senter på Lørenskog får snart Stadium outlet i første etasje. | Foto: Metro Senter

Den svenske sport. og motekjeden Stadium Outlet etablerer nok en sport-og fritidsbutikk i Norge, som åpner i oktober. Butikken blir lokalisert på Metro-senteret i Lørenskog.

– Vi opplever at Metro Senter har en fin butikkmiks, hvor vi samtidig kan bidra med noe nytt innenfor sportssegmentet til hele familien, sier Marthe Tømte, regionsjef Norge Stadium Outlet, i en pressemelding. 

Tømte fremhever at beliggenheten på Lørenskog vil skape enda bedre tilgjengelighet for kundene.

Butikken skal gjenskape Stadium Outlet konseptet og blir på ca. 1 000 kvadratmeter. Ombyggingen av lokalene i første etasje starer nå. Samtidig må Nille flytte opp en etasje på senteret.

Stadium og Stadium outlet er svenske og den største sportskjeden i nabolandet vårt, med i alt 200 butikker.

Ifølge Tømte tilbyr de både internasjonale merkevarer og nye merkevarer for det norske markedet.

– Vi er veldig glade og stolte over at Stadium Outlet har valgt å åpne sin første butikk på Romerike/ Oslo Øst hos oss til høsten. Våre besøkende har etterspurt en sportsbutikk. Nå kan vi ikke bare oppfylle deres ønsker, men også utvide og styrke vårt butikksortiment med en ny sterk aktør innen sport- og sportmote, som ikke eksisterer i vår region i dag. Stadium Outlet kompletterer sortimentet og passer med profilen vår, sier Christopher Castberg, Regional Center Manager Metro Senter/ Metro Storhandel.

Metro har en svært god beliggenhet og tilgjengengelighet i Lørenskog som er en av de raskest voksende kommunene i Norge.

Butikken er ikke den eneste som etablerer seg på Metro. Også Rusta flytter til Metro, og har allerede flyttet sitt hovedkontor dit, noe HandelsWatch tidligere har omtalt.

Castberg viser til at senterets beliggenhet og Lørenskog som en av de raskest voksende kommunene i Norge, bidrar til å styrke interessen fra butikker og butikkjeder for å etablere seg i området.

Metro Senter/ Metro Storhandel eies 50 prosent av Steen & Strøm og 50 prosent av Storebrand Eiendomsfond Norge KS.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.





Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Ny omsetningsoppgang for Kid

For abonnenter

Les også