Fortsatt usikkerhet i Ringnes

– Nok en utsettelse er en katastrofe, skriver fagforeningen NNN i en uttalelse omtalt av E24 i striden rundt distribusjon av bryggeriprodukter til dagligvarebutkker og utesteder.
Ringnes Bryggeri på Gjelleråsen. | Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Ringnes Bryggeri på Gjelleråsen. | Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ringnes Bryggeri utsetter nok en gang den viktige avgjørelsen som potensielt kan påvirke opptil 300 arbeidsplasser, skriver E24. 

Denne avgjørelsen dreier seg om distribusjonsavtale, noe HandelsWatch også tidligere har omtalt., som innebærer at dagligvarekjedene, ikke bryggeriene, kan komme til å overta distribusjonen av øl og brus til norske butikker og utesteder. Ringes har allerede sondert med både Coop Norge og Norgesgruppen om mulighetene.

Det er selskapets kommunikasjonsdirektør, Johanna Ellefsen Rostad, som bekrefter at de på nåværende tidspunkt ikke har et tilstrekkelig grunnlag for å ta en avgjørelse om saken før sommeren. 

Fagforeningen Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) gir uttrykk for stor bekymring for de ansattes psykiske helse i lys av denne utsettelsen, og mener at en utsettelse er «en enorm påkjenning». 

– De er slitne nå, fordi det blir så utrygt. Det er det som kommer til uttrykk, sier hovedtillitsvalgt Erik Torkelsen i NNN, omtalt av E24.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå