Porterbuddy og Instabox vokser i Norge

Hjemleveringsselskapet og selskapet for skaplevering har nylig etablert leveringsterminal i Oslo og oppretter enda flere pakkeskap i Kristiansand.
NYTT: Instabox plasserer ut 20 leveringsbokser i Kristiansand som en del av sin vekststrategi | Foto: Instabox
NYTT: Instabox plasserer ut 20 leveringsbokser i Kristiansand som en del av sin vekststrategi | Foto: Instabox

Porterbuddy og Instabox i selskapet Instabee fortsetter veksten. Siden sammenslåingen i 2019 har de økt sine dekningsområder for å nå flere. Siste del av vektstategien, er den nye terminalen i Oslo, og utvidelse av tjenesten Instabox i Kristiansand, skriver selskapet i en pressemelding.

Terminalen er på 9000 m2, og var i full produksjon i begynnelsen av mars i år. Utstyrt med en spesialbygd sorteringsmaskin kan terminalen håndtere rundt 25 millioner pakker i året som leveres av Porterbuddy og Instabox.

Siden starten har Porterbuddy og Instabox vokst raskt med stadig større dekningsområder og pakkeskap.

Med Kristiansand som nytt område, når Instabee en kundegruppe på ytterligere 250.000 mennesker, skriver de i pressemeldingen.

– Vi er veldig glade for å kunne gjøre denne type investering nå. Det er et tydelig bevis på at nettbutikker og forbrukere i Norge verdsetter våre tjenester og denne investeringen kommer til å være med å styrke våre langsiktige ambisjoner og vår posisjon på det norske markedet, sier Mattias Sturesson, Head of Operations Instabee Norge. 

I Kristiansand blir det satt ut 20 nye Instabox pakkeskap, til å begynne med. Selskapet samarbeider foreløpig både med Coop og Olav Thon Gruppen.

Instabox og Porterbuddy anslår at de tilsammen nå når omtrent 60 prosent av hele Norges befolkning.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også