Han blir ny konserndirektør i Felleskjøpet

Tommy Uttakleiv er ansatt som ny konserndirektør for forretningsområdet Maskin, og vil tiltre rollen fra 1. november.
Tommy Uttakleiv er ny konserndirektør Maskin i Felleskjøpet Agri. | Foto: Privat
Tommy Uttakleiv er ny konserndirektør Maskin i Felleskjøpet Agri. | Foto: Privat

Uttakleiv kommer fra rollen som administrerende direktør i veihjelpselskapet Redgo (tidligere Falk Veihjelp). 

I januar i år ble det kjent at konserndirektør Maskin, Frode Dahl, trer inn i en annen stilling i Felleskjøpet Agri. Nå er det klart at det er Tommy Uttakleiv fra Lørenskog som skal ta over ansvaret for Maskin-divisjonen.

– Tommy er en erfaren leder som ser muligheter og har vist gode resultater der han har vært. Han er en god relasjonsbygger og har lang ledelseserfaring fra landsdekkende virksomheter. Vi ble imponert over hans evne til å finne lønnsomme løsninger og få med seg folka på veien, Svenn Ivar Fure, konsernsjef i Felleskjøpet Agri.

Uttakleiv har også hatt flere tillitsvalgtroller i Lørenskog Hockey, ved siden av fulltidsjobb, og beskrives også som en leder med høy kapasitet.

– Felleskjøpet er en arbeidsplass og bedrift som jeg ser veldig opp til. Det å få jobbe med noe så viktig som norsk matproduksjon er noe jeg virkelig ser frem til. Det blir mange spennende utfordringer i årene fremover for å sikre lønnsom drift for eierne av Felleskjøpet, bonden, og jeg tror det ligger mange gode muligheter i optimalisering, digitalisering og bærekraftig utvikling, uttaler Uttakleiv.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også