Går med på kommunepolitikernes innsigelser – vil bygge ut mer enn bare kjøpesenter

Mer enn bare kjøpesenter, er Scala Eiendoms planer for CC i Drammen.
Illustrasjon av hvordan de nye byggene på CC kan bli. | Foto: Scala Eiendom
Illustrasjon av hvordan de nye byggene på CC kan bli. | Foto: Scala Eiendom

Måten utbyggingen av kjøpesenteret CC i Drammen kan bli på, er i ferd med å ta form. Det er Scala Eiendom som står for utbyggingen og de vil levere et nytt forslag før sommeren, skriver Drammens Tidende

Høyden på nybyggene er redusert til 24 meter, i tråd med ønskene fra lokalpolitikerne. Utviklingsdirektør i Scala Eiendom, Fredrik S. Myhre, uttrykker at denne innskrenkningen fjerner noe av det økonomiske aspektet som var påtenkt i den originale utbyggingsplanen. 

Til tross for dette, påpeker han at de har hørt på politikerne og vil levere et seks-etasjersforslag. Hovedformålene med planene er å fjerne bensinstasjonen og vaskehallen, bygge over varemottaket, samt å inkludere to nye bygg. Myhre uttaler at de har som mål å ha et godkjent forslag innen våren 2025, slik at de kan starte detaljplanlegging og tiltrekke seg leietakere.

– Vi ser nå en utvikling der kjøpesentre kombineres med andre virksomheter, som bolig, kontorer, kultur- og helsetilbud. På CC satser vi på å lokke til oss større bedrifter, sier Myhre om deres fremtidsplaner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også