Klarnas nye innloggingstjeneste live hos mer enn 900 norske nettbutikker

Mer enn 900 norske nettbutikker er nå live med Klarnas nye innloggingstjeneste, «Sign in with Klarna.»
Norgessjef Geir Østby i Klarna. | Foto: Klarna
Norgessjef Geir Østby i Klarna. | Foto: Klarna

Det kommer frem i en pressemelding fra det svenske IT-selskapet.

Alle de 900 norske nettbutikkene er tilknyttet Nordens største netthandelsplattform, Mystore. Til sammen er mer enn 2600 nettbutikker tilknyttet de Visma-eide netthandelsplattformene Mystore i Norge og Wikinggruppen i Sverige. 

Disse to plattformene har nylig slått seg sammen og danner nå Nordens største netthandelsplattform.

I tiden fremover vil samtlige ta i bruk den nye Klarna-tjenesten.

– Vi i Mystore har over tid jobbet med å forenkle innlogging for kunder i våre nettbutikker. Da Klarna presenterte Sign in with Klarna, var det umiddelbart tydelig at dette ville gi betydelige fordeler for alle involverte: sluttkunder, butikkeiere, oss som plattformleverandør og Klarna selv, sier Lars Jakobsen, daglig leder i Mystore i pressemeldingen.

– Siden flere millioner nordmenn allerede bruker Klarna når de handler på nett, er vår nye innloggingstjeneste svært enkel å ta i bruk for å bekrefte sin identitet – både ved betaling og for kundeklubber. Fremover vil vi også åpne for å dele annen data med forbrukernes aktive samtykke. Det kan være informasjon om din størrelse, dine interesser eller favorittfarger, som gjør at du får tilbud om produkter som er relevante akkurat for deg, Potensialet her er enormt for netthandelen, sier Norgessjef i Klarna, Geir Østby, i samme pressemelding.

Mystore er Norges største plattform innen e-handelsbransjen. Mer enn 1600 nettbutikker driftes på deres plattform, og over 600 lokalbutikker bruker deres kasseløsning. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også