Tidligere NorgesGruppen-sjef med på å åpne gigantbutikk

Megaflis-butikken i Nydal i Ringsaker blir den største butikken av sitt slag i Norge.
STØRSTE I SITT SLAG: Megaflis-butikken i Nydal i Ringsaker blir den største butikken i sitt slag i Norge. | Foto: Skjermdump Megaflis/Youtube
STØRSTE I SITT SLAG: Megaflis-butikken i Nydal i Ringsaker blir den største butikken i sitt slag i Norge. | Foto: Skjermdump Megaflis/Youtube

Varehussjef Liv Bente Bjørnstad, tidligere i NorgesGruppen, har mål om en kraftig omsetningsøkning for Megaflis i nytt varehus.

Butikken på Hamar er nå historie, og kommende torsdag - 21. september - åpner Megaglis den største butikken i kjeden, ifølge Ringsaker Blad

Megaflis Ringsaker ligger i IKEA Handlepark i Nydal.

Bjørnstad har lang ledererfaring. I en årrekke jobbet Bjørnstad som kategori- og driftssjef for Mix-kjeden i NorgesGruppen, før hun for to år siden ble varehussjef på Megaflis i Hamar, med gode resultat. Nå skal hun løfte kjeden enda ett hakk.

Hele det nye varehuset måler 7.500 kvadratmeter. 4.600 av disse er rent handelsareal, mens lageret er 2.200 kvadratmeter. Megaflis presenterer det nye varehuset her.

Dessuten vil kundene møte en helt ny avdeling: kjøkken- og garderobeavdeling.

– Det er klart at jeg er stolt når jeg ser hvor stor og bra denne butikken blir. Jeg tror alle her kjenner på litt stolthet rundt akkurat det. I tillegg til å være stolt kjenner jeg også på en spenning rundt hvordan dette skal gå seg til, sier Bjørnstad til avisen.

I fjor omsatte Megaflis-kjeden for 2 milliarder kroner. 

Bjørnstad er fornøyd med støtten hun får fra hovedkontoret.

– Vi blir jo den største butikken i Norge, så da håper vi på en omsetning deretter. Omsetningsmessig håper vi å ligge 30–40 prosent høyere enn vi gjorde på Hamar, sier Bjørnstad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også