Denne Kid-butikken leverte best av alle i landet

I mars åpnet en totalrenovert Kid-butikk dørene på Aagaards Plass i Sandefjord, noe som har gitt tydelige resultater. 
ÅRETS BUTIKK: Kid-butikken på Aagaards Plass i Sandefjord er kåret til årets butikk i kjeden. | Foto: Sandefjord Byen Vår
ÅRETS BUTIKK: Kid-butikken på Aagaards Plass i Sandefjord er kåret til årets butikk i kjeden. | Foto: Sandefjord Byen Vår

Butikken har hatt en omsetningsvekst på 22 prosent siden nyåpningen og gikk nylig helt til topps i kåringen som årets butikk i kjeden.

– Jeg er utrolig stolt av teamet mitt og butikken, og takknemlig for at Kid sentralt valgte å investere og gi oss ny butikk, sier Siw Scott Evensen, butikksjef hos Kid på Aagaards Plass til Sandefjords Blad.

Kathrine With, regionleder i Kid, er imponert:

– Siw og hennes medarbeidere har løftet seg på alle de nøkkeltallene som er mulig å sekundere på. Hun har nesten gjort rent bord, sier hun.

With trekker frem investeringen og oppussingen av butikken:

– I de nye butikkene får vi vist frem på en helt annen måte vårt varesortiment. I tillegg klarer vi å tilføre nye varegrupper som møbler og senger. Det klarte vi ikke før, så det er kjempespennende for oss. Det er viktig som vi gjør, å satse og tenke fremover og se på hvilke områder vi kan utvikle.

Kid Interiør er Nordens største tekstil- og interiørkonsern. Konsernet består av kjedene Kid Interiør med mer enn 150 butikker i Norge, og Hemtex med mer enn 130 butikker i Sverige, Finland og Estland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også