Dansk møbelkjede utvider i Norge

Det danske livsstil og interiørkonseptet IIlums Bolighus kommer til Sandvika. Intersport flytter ut av det som blir deres lokaler. 
Sandvika Storsenter. | Foto: Lise Åserud / NTB
Sandvika Storsenter. | Foto: Lise Åserud / NTB

Dette melder Budstikka. Intersport har vært i lokalene på Sandvika Storsenter, men det har vært klart siden februar at sportsbutikken ikke skal fortsette her.

– Mange av våre nummer én-kunder bor i Bærum. Flere har ønsket at vi kom hit. Det sier Grete Aasen Seyffarth, landssjef i Illums Bolighus til Budstikka.

Illums Bolig er fra før etablert i Trondheim, Bergen, Stavanger og to steder i Oslo. Illums Bolighus flytter inn på 2100 kvadratmeter.

– Hovedårsaken til at vi kom hit, er at det er et godt kundegrunnlag, det er kunder med god kjøpekraft og mange kjenner konseptet vårt. De er interessert i design og kjenner merkene våre. Vi vil nå en veldig stor kundegruppe her på Sandvika Storsenter, sier Seyffarth.

Hun er ikke bekymret for at merkevaren vil slite under dyrtiden.

– Vi merker så klart nå at mange er veldig bevisste på pris. Det er et forferdelig prisras der ute, der varer dumpes. Men vi er flinkere til å spesialisere oss på produkter der ingen andre får de samme varene, sier Illums-sjefen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også