Lagerhaus sertifisert som en god arbeidsplass

Interiørkjeden Lagerhaus har fått utmerkelsen ”et godt sted å jobbe”, både i Norge og i Sverige.
ARBEIDSMILJØ: Lagerhaus har svært fornøyde medarbeidere, går det fram av en ny medarbeiderundersøkelse i selskapet.. | Foto: Lagerhaus
ARBEIDSMILJØ: Lagerhaus har svært fornøyde medarbeidere, går det fram av en ny medarbeiderundersøkelse i selskapet.. | Foto: Lagerhaus

Bakgrunnen for sertifiseringen, er en medarbeiderundersøkelse som er gjennomført blant ansatte hos Lagerhaus. 85 prosent av de ansatte sier at Lagerhaus samlet sett er en veldig god arbeidsplass, og 92 prosent sier at de kan være seg selv på Lagerhaus, opplyser selskapet i en pressemelding.

Sertifiseringen Great Place to Work gir dermed en positiv beskrivelse av arbeidskulturen hos interiørkjeden.

Lagerhaus skriver at medarbeidernes helse og trivsel veldig viktig. Godt arbeidsmiljø er en del av selskapets verdi, men også naturlig del av forretningsplanen, ifølge Lagerhaus.

Emma Olausson, HR-sjef hos Lagerhaus, sier at Lagerhaus er utrolig stolte over å være sertifisert som et Great Place to Work.

– For oss er det en bekreftelse på at Lagerhaus’ ansatte synes det er akkurat det; en god arbeidsplass. En arbeidsplass med god ledelse, der ansatte har det bra, trives, vil bli og utvikle seg, sier Olausson.

Lagerhaus har butikker i både Norge og Sverige, med en geografisk spredning av butikker og hovedkontor. Olaussen uttrykker at selskapet likevel har medarbeidere som uttrykker og løfter frem teamwork for selskapet som helhet, og at de hjelper og heier på hverandre i hverdagen.

– Det er en del av vår kultur, sier hun.

HR-sjefen sier at Lagerhaus framover vil legge vekt på å tilby ytterligere opplæring eller utvikling, slik at medarbeiderne kan vokse innenfor sine ulike fagområder, også for å gjøre Lagerhaus til en bedre arbeidsgiver.

Great Place to Work er verdensledende innen arbeidskultur og støtter organisasjoner for å utvikle ledelsesatferd som øker lønnsomheten, engasjerer ansatte og fremmer innovasjon. Great Place to Work legger vekt på betydningen av regelmessig engasjement for å skape en positiv arbeidskultur.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også