Omorganisering i Ikea Norge – enkelte roller forsvinner

Ikea Norge starter en omorganisering for å rigge seg for fremtiden. – Grepene vi tar er helt nødvendige for å sikre at vi til enhver tid har rett kompetansen på rett sted, sier sjef Carl Aaby.
Foto: Ikea
Foto: Ikea

Hovedsakelig er det medarbeidere på ledernivå og i enkelte spesialistroller som blir berørt av omorganiseringen. Samtidig opplyser Ikea at roller vil endres og enkelte roller forsvinner.

– Vi ser at denne prosessen kommer til å få konsekvenser for noen av medarbeiderne våre, og det er ikke noe vi tar lett på. Som et verdibasert selskap er det viktig for oss å ivareta hver enkelt medarbeider på best mulig måte gjennom hele denne prosessen. Vi har hatt et godt samarbeid med tillitsvalgte og vernetjenesten gjennom prosessen så langt, noe som er en forutsetning for en vellykket omorganisering, sier administrerende direktør Carl Aaby i en pressemelding.

Videre skriver Ikea at de tar grep og rigger organisasjonen slik at selskapet kan fortsette å levere på målsetningene om å bli mer tilgjengelige, rimeligere og bærekraftige.

– Endringene vi ser i varehandelen nå skjer raskere enn tidligere, og vår evne til å være smidige og tilpasningsdyktige er helt avgjørende for å bevare vår posisjon som en ledende markedsaktør, sier Carl Aaby.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også