Kid flytter inn på Oslo City

Kid Interiør etablerer ny butikk på et av landets travleste shoppingsentre.
Kid Interiør flytter inn på Oslo City om halvannen måned. | Foto: Kid Interiør
Kid Interiør flytter inn på Oslo City om halvannen måned. | Foto: Kid Interiør

21. mars åpner Kid Interiør en helt ny butikk. Butikken blir på nær 500 kvadratmeter og ligger i tredje etasje. Dette blir den første rene interiørbutikken i Oslos mest sentrumsnære shoppingsenter.

– Vi er utrolig glade for å bli en del av butikkmiksen på Oslo City, og ser veldig frem til åpningsdagen. Vi ønsker alltid å skape inspirerende butikker du har lyst til å besøke selv om handelen enkelt kan gjøres på nett. Lokalene ligger veldig fint til, med en lang glassfasade som gir masse lys inn, samtidig som vareutvalget blir godt tilgjengelig fra utsiden, sier Therese Nilsson, regionleder i Kid Interiør i en pressemelding.

Kid-gruppens Extended-konsept vil spille en mer sentral rolle de neste årene både i Norge og for Hemtex i Sverige. De større butikkene som også inneholder brede utvalg og mer kostbare møbler står ikke på planen for denne nyåpningen, men det skal være plass til noe ekstra likevel.

– Møbelsatsningen har vært en ubetinget suksess, og fullsortimentet finnes i de største Kid-butikkene våre, og på kid.no. På Oslo City vil det ikke være plass til alle møbelvisningene, men noe – og kundene vil enkelt kunne bestille fullt sortiment i butikken med levering rett hjem, sier Nilsson.

Kids nåværende fem Extended-butikker i Norge er alle på rundt 1200 kvadratmeter, som er vesentlig større enn Kids lokaler på Oslo City. 

Kid Extended ble innført som konsept fjerde kvartal i fjor, og hadde per tredje kvartal 2023 omsatt for 16,6 millioner norske kroner alene, noe HandelsWatch tidligere har omtalt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også