Etablerer ny Montér – lokalisert på kjøpesenter for første gang

Montér Beitostølen, som ble offisielt åpnet i dag, får ny og unik butikk med et lokalt tilpasset sortiment, mener kjeden også.
Daglig leder Montér Beitostølen Odd Blomlie (t.v.), Eivind Strand Moen, Ole Thomas Steinde og Sissel Garvik. | Foto: Montér
Daglig leder Montér Beitostølen Odd Blomlie (t.v.), Eivind Strand Moen, Ole Thomas Steinde og Sissel Garvik. | Foto: Montér

Montér-butikken ligger midt i sentrum av Beitostølen, i Stølstunet kjøpesenter, og er 430 kvadratmeter stor. Beitostølen er også et populært hytteområde, noe som ligger til grunn for etableringen, fremgår det i en pressemelding fra eierne i Optimera.

– Vi i Optimera er svært glade for at en eksisterende forhandler er villig til å satse og etablere en slik unik Montér butikk i et stort hyttemarked som Beitostølen. Det bidrar til å styrke vår posisjon, og aller viktigst, at kundene vil få enkel tilgang til byggevarer, interiør og maling til sine små og store prosjekter, sier direktør i Optimera Handel, Sondre Opheim.

Kjøpesenterbutikken har samme eiere som Montér Storefoss, som ligger på Heggenes, knappe 20 kilometer unna. Her vil trelast og byggevarer kunne utleveres. Kundene kan også få levert det de har bestilt rett hjem, til hytta eller andre ønskede leveringsadresser.

– Med denne nyetableringen vil både fastboende, hyttegjester og proffkunder få enda enklere tilgang på de vanligste produktene og finne inspirasjon. Det vil også fungere som et salgskontor og kontaktpunkt for levering av byggevarer og interiør, sier daglig leder for Montér Storefoss og nye Montér Beitostølen, Odd Blomlie.

Fra før av har Montér 15 byggevarehus i Innlandet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også