Rema 1000-eide Norsk kylling får ny administrerende direktør

Hilde Talseth tar over sjefsjobben etter Kjell Stokbakken, som skal over i ny rolle i Reitan Retail.
NY SJEF: Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i Norsk Kylling. Her sammen med CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan. | Foto: Foto: Hanne Marstrand / Norsk Kylling)
NY SJEF: Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i Norsk Kylling. Her sammen med CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan. | Foto: Foto: Hanne Marstrand / Norsk Kylling)

Hilde Talseth rykker opp fra stillingen som direktør for bærekraftig innovasjon i Norsk Kylling til ny administrende direktør i samme selskap. Hun starter i ny rolle 1. november 2023. 

Den nye topplederen har hatt flere lederstillinger i Norsk Kylling, og har ellers lang ledererfaring fra blant annet Norbit, Nortura og Nova Sea.

Norsk Kylling er 100 prosent eid av Rema 1000. CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan, er svært fornøyd med Talseth i den nye rollen.

– Norsk Kylling er i dag et av verdens mest bærekraftige selskaper for produksjon av hvitt kjøtt. Som direktør for bærekraftig innovasjon har Hilde ledet store og viktige prosjekter, og vært en svært viktig drivkraft i utviklingen av Norsk Kylling. Hun er visjonær og strategisk, og har lederegenskaper som blir viktig for Norsk Kylling fremover, sier Ole Robert Reitan i en pressemelding.

Norsk Kylling produserer Solvinge og Stangekylling for REMA 1000, som er en del av Reitan Retail.

I løpet av de siste sju årene har Hilde Talseth ledet Norsk Kyllings overgang til en saktevoksende kyllingtype. Hun har også ledet store grønne omstillinger, og vært prosjekteier for etableringen av det nye rugeriet til Norsk Kylling på Støren.

Talseth er glad for tilliten og ser frem til å utvikle Norsk Kylling videre.
– Jeg kunne ikke fått en bedre jobb. Norsk Kylling har en unik verdikjede med fantastiske medarbeidere. Jeg gleder meg til å fortsette det viktige arbeidet med ansvarlig og bærekraftig matproduksjon i Midt-Norge.

Kjell Stokbakken skal over i en ny stilling i Reitan Retail.

– Etter åtte år føles det riktig å takke ja til nye oppgaver i Reitan Retail. Jeg er takknemlig for samarbeidet med alle gode kollegaer og bøndene i verdikjeden. Jeg er veldig stolt av alt vi har bygd sammen, og måten vi har gjort det på, sier Kjell Stokbakken.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også