Kåret til årets ambassadør for frukt og grønt

Kine Stenhaug mottok Opplysningskontoret for frukt og grønt sin gjeveste pris.
Kine Stenahug fra Bunnpris er årets ambassadør for frukt og grønt. | Foto: Bunnpris
Kine Stenahug fra Bunnpris er årets ambassadør for frukt og grønt. | Foto: Bunnpris

NM i frukt og grønt dagligvare er en konkurranse som Opplysningskontoret for frukt og grønt deler ut. Norgesmester i årets frukt og grønt-ambassadør i dagligvarebransjen er Kine Stenhaug (37). 

Hun kommer fra Trondheim og er frukt- og grøntansvarlig på Bunnpris Gourmet Tyholt.

”Juryformann, Erik Fagerlid, sammen med Guttorm Rebnes (direktør OFG) og Bendik S. Whist (Bransjedirektør for dagligvare, Virke) har latt seg imponere av Kines enorme innsats og de skryter av Kine som driver en krevende avdeling med god lønnsomhet”.

”Med en konstant og konsistent kvalitet i avdelingen leverer Kine hele året. Smittende entusiasme og engasjement for avdelingen, er utrolig imponerende. Vi ble spesielt imponert over hvordan du tenker at avdelingen skal se ut når du går fra jobb. Du viser også stor kompetanse på ditt lokale kundegrunnlag”, heter det i begrunnelsen.

Kine Stenhaug selv kommenterer at dette er den gjeveste prisen av de alle (se alle utmerkelsene nederst i saken). Line Vikrem-Rosmæl, regiondirektør i Bunnpris Trøndelag sier at prisen tas imot med stolthet. 

– Vi er utrolig stolte over hva Kine står for, hva hun legger ned av arbeid – hver dag – for å tilby kundene en inspirerende avdeling som bugner og som selger varer. Kine har fått med dedikerte kollegaer som også bidrar. En fantastisk god ambassadør for Bunnpris. Det å vinne en slik pris i en så viktig varegruppe for kundene er spesielt imponerende. 

Bunnpris Gourmet Tyholt har flere ganger vunnet gull og sølv som butikk.

Årets plasseringer

  • Årets nykommer: Rema 1000 Torp 

  • Beste 5 om dagen-kjede: Rema 1000 

  • Beste 5 om dagen-butikk over 1000 kvadratmeter: 1.plass: Extra Elverhøy, 2.plass: Meny Østerås, 3.plass: Coop Mega Sjølyst. 

  • Beste 5 om dagen-butikk under 999 kvadratmeter: 1.plass: Rema 1000 Byåsen, 2.plass: Coop Prix Syvde, 3.plass: Bunnpris Myre. 

  • Beste 5 om dagen-nettbutikk: Meny 

  • Beste kjede på Nyt Norge-eksponering: Spar 

  • Beste 5 om dagen-ambassadør: Kine Stenhaug fra Bunnpris Gourmet Tyholt 

  • Beste 5 om dagen-ambassadør, publikumsprisen: 1.plass: Jeanette Larsen fra Extra Ringebu, 2.plass: Dennis Stenberg fra Kiwi Bygdøy Allè. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også