Ny Wolt Drive-sjef – utvider også Wolt-konseptet flere steder

Wolt håper å nå ut til enda flere bergensere med ny avdeling i Bergen. Ny sjef for Wolt Drive er også på plass.
Wolt kommer nå også til Åsane, nord for Bergens bykjerne. | Foto: Wolt
Wolt kommer nå også til Åsane, nord for Bergens bykjerne. | Foto: Wolt

Onsdag begynte Tor Even Blom-Ramberg som leder for Wolt Drive i Norge. 

Dette er Wolts sin whitelabel-løsning for restauranter og butikker som ønsker å tilby hurtiglevering gjennom sin egen plattform.

– Strategisk hode

– Med Tor Even fikk vi både lang og bred erfaring fra hjemmelevering, et sterkt strategisk hode og en som ser ut til å passe veldig godt i Wolt-kulturen, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder av Wolt i Norge i en pressemelding.

Blom-Ramberg har tidligere hatt lederstillinger i hjemmeleveringsaktøren HeltHjem og bildelingstjenesten Fleks.

– Norske nettkunder har for lenge tatt til takke med for langleveringstid fra utenlandske lagre, upraktiske hentepunkter og for få alternativer. Jeg ser frem til å styrke lokal netthandel og norske handelsbedrifter, sier han.

Wolt er nå i 27 norske byer.

Etablerer seg flere steder

Fra og med 2. november kommer Wolt også til å ha utvidet tilbud i Bergen, nærmere bestemt i Åsane, som ligger nord for bykjernen. Leveringstjenesten Wolt kom til Bergen mars 2021.

– Vi er veldig glade for at vi endelig har fått på plass det som trengs for å lansere Norges blåeste leveringstjeneste til de 40.000 som bor i Åsane. Med dette kan vi nå tilby det vi helt objektivt mener er Norges beste leveringstjeneste i store deler av vestlandshovedstaden. Det har tatt litt tid, men vi kom iallefall på plass før Bybanen, sier Elisabeth Stenersen.

Wolt har satset stor og ekspansivt de siste månedene, og Åsane er en del av den strategien. Siden sommeren har Wolt også blitt etablert i Moss, Larvik, Ålesund, Molde, Arendal og Grimstad.

Utvidelsesstrategien innebærer også samarbeid med handelsstanden om utlevering av varer. Wolt skal altså ikke bare levere ut mat i fremtiden, sier Stenersen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Photo: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også