Trumf deler ut nesten to milliarder i utbytte

Årets Trumf-bonus er klar til å tas ut.
899 kroner i snitt til hvert medlem kommer godt med før jul, sier kommunikasjonsdirektør i Kiwi, Kristine Aakvaag Arvin.
899 kroner i snitt til hvert medlem kommer godt med før jul, sier kommunikasjonsdirektør i Kiwi, Kristine Aakvaag Arvin.

Totalsummen for Trumf-kunder tilknyttet dagligvarekjeden Kiwi Pluss er i år på 1.909.129.329 kroner, noe som utgjør 899 kroner i snitt, skriver Din Side

Total- og snittsum fordeles da på i overkant av 2,1 medlemmer. Utbyttepotten er en økning fra 1,7 milliarder i fjor, noen kommunikasjonssjef i NorgesGruppen sier er en konsekvens av økt antall medlemskap. 

Trumf er fordelsprogrammet til Norgesgruppen, og omfatter en rekke butikker og kjeder i ulike bransjer.

– Nå er det nesten to milliarder kroner som venter på å bli tatt ut. Det kan komme greit med før jul, sier Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonsdirektør i Kiwi, til DinSide.

Bonusen bygger seg opp med én prosent etter forbruk på varer, sett bort ifra 3 prosent på Trippel Trumf-torsdagene. Utvalgte varer kvalifiserer også for langt høyere bonuser. For 2023 kommer det én ekstra Trippel Trumf-torsdag.

– Forrige uke var opprinnelig tenkt som årets siste Trippel Trumf, og da hadde vi en omsetningsvekst på vanvittige 62 prosent mot samme torsdag i fjor, sier Arvin også til Din Side.

Konkurrenten Coop betaler ut utbytte i januar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også