Håkon Kavli overtar investeringsansvaret i Reitan Kapital

Håkon Kavli går fra ansvar for aktivaallokering i Reitan Kapital til ny jobb som investeringsdirektør i selskapet.
NY ROLLE: Håkon Kavli er ny investeringsdirektør i Reitan Kapital, som er en del av Reitan AS | Foto: Reitan Kapital
NY ROLLE: Håkon Kavli er ny investeringsdirektør i Reitan Kapital, som er en del av Reitan AS | Foto: Reitan Kapital


Reitan Kapital ansatte Håkon i januar 2023 med ansvar for strategisk og taktisk aktivaallokering. Fra og med 1. januar 2024 har han utvidet ansvar for hele investeringsprosessen, inklusive risikostyring, avkastning og ledelse av investeringsteamet i Reitan Kapital, skriver selskapet på LinkedIn.

Reitan Kapital er et investeringsselskap eid av Reitan AS, som også eier Rema 1000-eieren Reitan Retail og Reitan Eiendom.

Håkon Kavli har bakgrunn fra Storebrand Asset Management som porteføljeforvalter og Prescient Investment Management i Sør-Afrika. I disse rollene har han lang og variert erfaring med investeringer i de aller fleste likvide og illikvide aktivaklasser, i både utviklede og fremvoksende markeder. Han er utdannet Ph.D. i Economics fra University of Pretoria, M.Comm. Economics fra University of Cape Town og Chartered Financial Analyst (CFA). 

Reitan Kapital skal fortsatt ledes av Magnus Reitan som administrerende direktør.

Reitan Kapital forvalter i dag om lag 8,5 milliarder kroner i en global, diversifisert portefølje. Selskapet omtaler sin investeringsstrategi som bygget på fire prinsipper om diversifisering, langsiktighet, likviditet og lave kostnader, og benytter seg av en datadrevet investeringsprosess med forankring i akademisk teori og forskning. 

”Slik skal vi sikre vår visjon om å ivareta og utvikle finansielle verdier for virksomheten og fremtidige generasjoner”, skriver Reitan Kapital.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også