Ikke bare dagligvare – her blir det også Coop-leiligheter

Knarvik i Alver kommune bygges ut med både dagligvarehandel og sentrumsleiligheter i regi av Coop.
Slik kan Coops bolig- og butikkprosjekt i Knarvik bli seende ut. | Foto: Illustrasjon
Slik kan Coops bolig- og butikkprosjekt i Knarvik bli seende ut. | Foto: Illustrasjon

I år starter byggingen av Coop sitt boligprosjekt med over seksti leiligheter i Kvassnesvegen i Knarvik. Dette melder lokalavisen Strilen.

Det er Coop Hordaland Eiendom og boligbyggerlaget Vestbo som går inn i dette prosjektet under selskapsnavnet Kvassnesvegen Utvikling AS, som også inkluderer en Extra på bakkeplan. Den vil være over 1000 kvadratmeter stor.

– Vi ønsker å bidra til utviklingen og fornyelsen av Knarvik sentrum med gode boliger og næringsareal. Dette i tråd med sentrumsplanen for området, sier Terje Trengereid, som er Utviklingssjef i Vestbo Eiendomsutvikling AS og daglig leder for Kvassnesvegen Utvikling til Strilen.

Boligprosjektet skal bestå av 63 leiligheter fordelt på to bygg. Disse skal selges samlet, og salget starter andre kvartal i år. Prosjektet inkluderer også rivning av eksisterende bygg på næringstomten. 

Knarvik i Alver kommune har i underkant av 6000 innbyggere, så prosjektet er av stor betydning lokalt.

– Vi ønsker å bygge boliger med enkel tilkomst til butikk, kollektivtransport, skuler, barnehager og andre fasiliteter en trenger i hverdagen, sier Trengereid også.

I tillegg er det ca. 1300 kvadratmeter øvrig næringsareal som skal leies ut til andre aktører, skriver Coop på egne hjemmesider.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også