Dette er årets kjøpmann i Narvesen og 7-Eleven

På kjedenes årlige samling ble Øyvind Thorsell og Eva Thorslund Aadland kåret til årets kjøpmann i Narvesen og 7-Eleven.
Eva Thorslund Aadland og Øyvind Thorsell kåret til årets kjøpmann i Narvesen og 7-Eleven. | Foto: Reitan Convenience Norway
Eva Thorslund Aadland og Øyvind Thorsell kåret til årets kjøpmann i Narvesen og 7-Eleven. | Foto: Reitan Convenience Norway

Hardtarbeidende, dedikerte, entusiastiske, engasjerte og kvalitetsbevisste er bare noe av det som beskriver årets vinnere, forteller administrerende direktør AnnaMaria Carnemark i en pressemelding.

Øyvind Thorsell er kjøpmann på Narvesen Abelhaugen i Oslo, som ifølge Reitan Convenience hadde en vekst på 10 prosent i fjor. Best standard og konseptmanualen gjennomføres alltid i alle ledd, legger også Reitan til grunn for at Thorsell er årets kjøpmann.

Årets kjøpmann i 7-Eleven, Eva Thorslund Aadland, driver i Hakadal og har vært her som kjøpmann i 14 år av de totalt 29 årene hun har vært i butikken. Juryen beskriver henne som en omsorgsfull og tydelig leder.

Å kåre årets kjøpmann er aldri en enkel jobb, for vi har kjøpmenn i verdensklasse. Øyvind og Eva har likevel utmerket seg over lang tid og er verdige vinnere, sier Carnemark også.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også