Uno-X Mobility bytter norgessjef

Thor Kristian Korsvold blir ny leder for Uno-X Mobility sin virksomhet i Norge. Denne tirsdagen overtar han rollen etter Jens Haugland, som har valgt å gå til en rolle utenfor selskapet.
Thor Kristian Korsvold er ny daglig leder i Uno-X Mobility Norge AS. | Foto: Øyvind Breivik
Thor Kristian Korsvold er ny daglig leder i Uno-X Mobility Norge AS. | Foto: Øyvind Breivik

Reitan Retail-eide Uno-X Mobility har virksomhet i både Norge og Danmark. Korsvold trer inn i rollen som daglig leder i Norge.

Korsvold har vært i Uno-X Mobility-systemet siden 2011, og var daglig leder for datterselskapet YX Norge AS frem til våren 2023. Han kommer nå fra stillingen som direktør for innovasjon i morselskapet Uno-X Mobility AS. Korsvold kjenner altså selskapet godt. 

– Vi er godt i gang med overgangen til løsninger for mer bærekraftig mobilitet gjennom våre satsinger på svanemerket bilvask og lynlading for både personbiler, varebiler og lastebiler. I tillegg er vi blant Skandinavias fremste ambassadører for sykkel. Jeg gleder meg til reisen fremover sammen med de dyktige menneskene i Uno-X Mobility Norge. Vår oppgave er å gjøre det enklere for kundene våre å ta gode valg innenfor mobilitet, sier Thor Kristian Korsvold i en pressemelding.

Administrerende direktør Vegar Kulset i morselskapet Uno-X Mobility AS er også trygg på ansettelsen av en kjenning.

– Thor Kristian har svært tung og bred kompetanse og erfaring. Med sin varme og inkluderende personlighet lever han Reitan-filosofien til det fulle som verdibasert leder, sier Vegar Kulset.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også