Wolt etablerer seg i to ny byer

Wolt starter leveringstjenester på Gjøvik og i Raufoss allerede torsdag.
NYE BYER: Leveringsselskapet Wolt vokser stadig. | Foto: Wolt
NYE BYER: Leveringsselskapet Wolt vokser stadig. | Foto: Wolt


Wolt, som leverer varer både fra restauranter og andre, kommer til ytterligere to byer i Innlandet. Fra før er de på Lillehammer. Fra og med torsdag 7. mars er de også i gang på Gjøvik og på Raufoss.

Wolt skriver i en pressemelding at de har signert avtaler med lokale restauranter og butikker. De har også rekruttert budpartnere som skal stå for leveringen.

Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge, sier de har avtale med nesten 30 restauranter og butikker i de to byene.

– Hjemmelevering av restaurantmat og andre varer har lenge vært sett på som et storbyfenomen, men tidsklemma er ikke noe enklere på mindre steder. Vi har det siste året sett at også på mindre plasser, er dette en type tjeneste som er etterspurt, og vi er veldig glade for å kunne tilby dette også i Gjøvik og Raufoss, sier Stenersen i pressemeldingen.

Wolt har allerede gjort avtale med nasjonale kjeder som Burger King, Espresso House og McDonald’s, samt lokale kjeder som Jako Sushi, Salt & Pepper og Retro Eatery på Raufoss.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også