Morgenlevering bytter ut toppsjefen – henter inn sjef med bakgrunn fra Orkla Foods Norge

Styret i Morgenlevering har bedt Håkon Liland slutte som daglig leder i Morgenlevering AS. Simon Vestvik overtar ledelsen.
NY LEDER: Simon Vestvik overtar jobben som daglig leder av Morgenlevering AS | Foto: Morgenlevering / Privat
NY LEDER: Simon Vestvik overtar jobben som daglig leder av Morgenlevering AS | Foto: Morgenlevering / Privat

Håkon Liland må gå som toppleder i Morgenlevering, går det fram i en pressemelding fra selskapet. 

– Styret i Morgenlevering har, i samarbeid med daglig leder Håkon Liland, kommet til enighet om å avslutte arbeidsforholdet, sier styreleder i Morgenlevering AS og daglig leder i morselskapet Schibsted Delivery, Hans Kristian Hallén-Hasaas i en pressemelding.

Morgenlevering leverer mat, blomster og gaver på dører over hele landet.

41 år gamle Simon Vestvik overtar rollen som toppleder. Han har bakgrunn innen markedsføring, salg og strategiarbeid. Han har blant annet hatt lederroller i Orkla Foods Norge, vært driftsdirektør i Axactor ASA og har lang fartstid som strategikonsulent. Den siste tiden har Simon vært med å starte opp Emerge Consulting hvor han har vært daglig leder. Vestvik har også vært involvert med Morgenlevering og Schibsted som konsulent i flere år.

– Jeg ser virkelig frem til denne muligheten. Morgenlevering har et enormt potensial, med et unikt leveringsnettverk, en spesiell posisjon i markedet og produkter som er etterspurte. Jeg er klar til å ta fatt på utfordringen med å videreutvikle selskapet og bygge videre på det solide fundamentet Håkon har lagt, sier Vestvik. 

Han begynner i stillingen i april.

Styreleder Hallén-Hasaas opplyser at Morgenlevering etter en innledende suksess har møtt utfordringer i selskapet som følge av redusert kjøpekraft hos forbrukerne. 

– Nå går selskapet inn i en ny fase, og vi har i fellesskap kommet fram til at det er hensiktsmessig å avslutte arbeidsforholdet. Dette valget er et resultat av gjensidig respekt og et felles ønske om å sikre fremgang. Vi ønsker ham lykke til videre, sier Hallén-Hasaas om Håkon Lilands avgang.

Liland er enig med styret om at det er på tide å gi stafettpinnen videre.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også