Åpnet høyteknologisk butikk i Kongsvik

Torsdag 30. mai 2024 åpnet en ny høyteknologisk Snarkjøp i Tjeldsund kommune i Troms.
Lena Benjaminsen og Charlotte Paulsen står bak den nye butikken i Kongsvik i Troms. | Foto: Søren Solvang / Merkur
Lena Benjaminsen og Charlotte Paulsen står bak den nye butikken i Kongsvik i Troms. | Foto: Søren Solvang / Merkur

– Dette er perfekt for bygda vår, skrev Lena Benjaminsen i en melding til Charlotte Paulsen, som hun i dag driver butikken med, da hun oppdaget den høyteknologiske løsningen i en butikk på Langfjordbotn.

Deretter startet de prosessen med å sikre lokale og kontakte Snarkjøp. Responsen skal ha vært overveldende positiv. Nå er drømmen om en selvbetjent, høyteknologisk butikk i Kongsvik, en realitet.

Programmet på åpningsdagen torsdag 30. mai startet med en velkomsttale fra Benjaminsen og Paulsen. Under åpningen ble det også avholdt en demonstrasjon av Snarkjøp på hvordan teknologien fungerer.

Effektivitet i fokus

HandelsWatch har tidligere omtalt Snarkjøp, og hvordan konseptet om å drive så effektivt som mulig fungerer. Butikkene er både døgnåpne og selvbetjente og i fjor åpnet de 10 nye butikker.

Benjaminsen forteller at det er på grunn av teknologien at det er mulig for de å åpne en butikk i Kongsvik. Begge to jobber i 100 prosent stillinger i barnehagen som er rett ovenfor butikken. Takket være teknologien kan de kombinere disse rollene.

De forteller at responsen fra lokalsamfunnet har vært overveldende positiv:

– Alle kommentarene vi har fått, har vært fantastiske. Folk er glade for at noen er villige til å gjøre noe slikt for bygda, forteller Benjaminsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også