Kiwi inngår samarbeid med Instabox

Synlighet er viktig for Instabox, og nå får selskapet utplassere sine pakkeautomater ved Kiwi.
Foto: Instabox
Foto: Instabox

Instabox, som er en del av Instabee, og har inngått avtale med Kiwi om at Instabox kan få utplassere pakkeautomater ved utvalgte Kiwi-butikker.

– I Kiwi ønsker vi å bidra til at kundene våre har tilgang til smidige og gode løsninger i en ellers hektisk hverdag. Pakkeautomater fra Instabox er en fleksibel og effektiv tjeneste som forenkler henting og utlevering av pakker, sier Nora Mile Helgesen, kommunikasjonssjef i Kiwi. 

Instabox har siden lanseringen i Norge fortsatt å ekspandere, og så sent som i april i år ble det annonsert at leveringssonene i Kristiansand ble utvidet samtidig som en ny terminal ble åpnet i sentrale Oslo. 

Pakkeskap i områder der folk bor, jobber og ferdes i, slik som i dagligvarebutikken, er naturligvis viktig for Instabox.

– Samarbeidet med NorgesGruppen og deres dagligvarekjede Kiwi er et viktig skritt mot å bringe vår leveringsmetode til flere nordmenn, og samtidig kunne bidra til en samlet bedre handleopplevelse for Kiwis kunder, sier Erik Enfors, Country Manager Instabee Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også