Josefin Dalum ny NetOnNet-sjef

40 år gamle Josefin Dalum har erfaring fra en rekke ulike ledende stillinger i næringslivet. Fra 1. desember tar hun over som administrerende direktør i elektronikkjeden NetOnNet.
NY SJEF: Josefin Dalum er ny administrerende direktør i NetOnNet. | Foto: Pressebilde NetOnNet
NY SJEF: Josefin Dalum er ny administrerende direktør i NetOnNet. | Foto: Pressebilde NetOnNet

Tidligere i november omtalte HandelsWatch NetOnNets store satsing i Norge. 

Nå har elektronikk-kjeden ansatt ny sjef. Josefin Dalum kommer fra rollen som finansdirektør i NetOnNet, en utnevnelsen som også innebærer at hun tar plass i konsernledelsen i Komplett Group.

– Det er med både ydmykhet og stolthet jeg begynner på mitt nye oppdrag som administrerende direktør for å fortsette NetOnNets spennende reise sammen med konsernledelsen i Komplett Group, NetOnNets ledelse og ansatte, kommenterer den ferske NetOnNet-sjefen i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å jobbe på tvers av det norske og svenske markedet og bidra til å styrke vår posisjon både i Norge og i Sverige.

I ti år har Dalum jobbet for Moment Group, notert på Nasdaq Stockholm, som finansdirektør og fungerende administrerende direktør. Videre har hun blant annet vært ansvarlig for finanskontrollteamet hos Polestar under Polestars børsnotering på Nasdaq New York.

– Jeg er veldig fornøyd med at Josefin Dalum har takket ja til stillingen som administrerende direktør i NetOnNet. Hun har gode lederegenskaper, stor arbeidskapasitet, høy integritet, et solid verdigrunnlag og er operativ med sterke gjennomføringsevner.

Det sier Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef i Komplett Group, i samme pressemelding.

Dalum tar over etter Susanne Holmström, som har drevet NetOnNet som administrerende direktør de siste fem årene. Holmström forlot konsernsjefstillingen 31. oktober, og ble midlertidig erstattet i november av konsernsjef Semlitsch.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også