NetOnNet satser på raske hjemleveranser i Oslo – inngår samarbeid med Best Transport

Elektronikkjeden NetOnNet satser stort, og akter derfor å intensivere sin tilstedeværelse på det norske markedet.
Peter Andersson, Head of Operations Norway for NetOnNet. | Foto: NetOnNet
Peter Andersson, Head of Operations Norway for NetOnNet. | Foto: NetOnNet

Siden 2018 har NetOnNet og Best Transport samarbeidet om hjemleveranser i Sverige, men NetOnNet viderefører nå også samarbeidet i Norge. Dette bekrefter Best Transport i en pressemelding, halvannen måned etter at butikken på Alnabru ble utvidet. 

1,3 millioner forbrukere i Oslo skal nå får komfortable og raske hjemleveranser av store varer, skriver Best Transport. På spørsmål om hvor rask leveranse det er snakk om, svarer NetOnNet i en mail til HandelsWatch at det kan skje samme dag som kjøp.

Nå står det klart at Best Transport og NetOnNet fokuserer på å tilby fleksible og raske hjemleveringer av store varer fra NetOnNets butikk i Oslo. Partnerskapet gjør at Oslos innbyggere nå kan se frem til å motta raske og smidige leveranser av produkter som for eksempel TV-er, grill, utekjøkken hele veien hjem.

– Våre butikker fungerer også som lagerhubber og service-senter, noe som gjør det mulig for oss å redusere leveringstidene å tilby våre kunder ekspressleveranser allerede samme dag. Dette skaper effektivitet i leveringskjeden, sier Peter Andersson, Head of Operations Norway for NetOnNet.

Partnerskapet skal ikke bare innebære raskere leveranser, men også økt fleksibilitet, melder Best Transport. Gjennom det nye samarbeidet kan forbrukerne selv velge leveringsdag og følge leveransen i sanntid via en interaktiv karttjeneste på mobilen, helt frem til hjemmet.

– Å kunne tilby fleksibilitet og sporbarhet i leveransen er avgjørende for å imøtekomme både våre kunders og forbrukernes forventninger. Vi er glade for å sammen med NetOnNet kunne tilby en høy grad av service og gjøre hjemleveranser til en smidig og trygg opplevelse, sier Gunilla Hansson, administrerende direktør for Best Transport Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også