Svenske Teknikmagasinet gjenoppstår

Phonelife AB, som driver mobiltilbehørsbutikken PhoneLife, har kjøpt opp varemerket Teknikmagasinet.
GJENOPPSTÅR: Phonelife AB, som driver mobiltilbehørsbutikken PhoneLife, har kjøpt opp varemerket Teknikmagasinet. | Foto: Phonelife
GJENOPPSTÅR: Phonelife AB, som driver mobiltilbehørsbutikken PhoneLife, har kjøpt opp varemerket Teknikmagasinet. | Foto: Phonelife

Fra nå vil svenske Teknikmagasinet kun selge produkter over nett.

Julius Jansson Sleth, administrerende direktør i PhoneLife AB, sier i en pressemelding at de følte seg «nødt til å handle» da de skjønte at Teknikmagasinet nok en gang var på randen av ruin.

– Vi vil utelukkende fokusere på netthandel, da vi mener at det ligger i varemerkets natur å være teknologifokusert og fremoverlent, sier Jansson Sleth.

Han fortsetter:

– Siden barndommen har vi har hatt sterke følelser knyttet til dette merket, og vi tar på oss oppgaven med å forvalte det videre med stor ydmykhet.

HandelsWatch omtalte i begynnelsen av januar at Teknikmagasinet har begjært oppbud, noe som betyr at 150 ansatte i Norge berøres av oppbudet.

Kort etter at Teknikmagasinet ba om oppbud, meldte Bjarøy Handel at de tar over boet etter konkursen i Teknikmagasinet. Noen butikker kan bli videreført, i andre vil det bli konkurssalg.

Teknikmagasinet ble grunnlagt i 1989 og selger ulike produkter innen blant annet mobiltilbehør, videospill, lyd og bilde.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Photo: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også