Inngikk avtale med dansk selskap: Power innfører gratis tilhengerutlån

Tilhengerselskapet Freetrailer har inngått en avtale med Power. Tilhengene vil brukes til kundeutlån hos ti av Powers varehus.
Power investerer i slike tilhengere som vil bli leid ut gratis. | Foto: Freetrailer/Power
Power investerer i slike tilhengere som vil bli leid ut gratis. | Foto: Freetrailer/Power

Det er i de største byene Power innfører tilbudet. Om lag 20 tilhengere vil være fordelt på ti varehus i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i månedsskifte mars/april. 

Tjenesten vil gjøres gratis for Powers kunder, og verdien av dette begrunnes med at en ekstra service er et gunstig fortrinn på et konkurranseutsatt marked.

– Freetrailer tilbyr løsningen på helt konkrete mål for oss. For det første så hjelper det kundene våre hjem med det de kjøper, som ikke får plass i en vanlig bil. I tillegg håndteres det på en enkel og velfungerende måte, som ikke gir noe ekstraarbeid for de ansatte på varehuset, sier Jon Lyngra, driftssjef i Power i en pressemelding.

Freetrailer er et dansk, børsnotert selskap som blant annet tjener penger på å tilby hengere som igjen lånes ut gratis hos varehus, butikker og lagertilbydere. Lån skjer gjennom Freetrailers egen app.

I løpet av de to siste årene har antall årlige utlån av gratis tilhengere i Norge økt fra 50.000 til 116.000. Inkludert avtalen med Power har Freetrailer nå nærmere 650 tilhengere tilgjengelig for utlån over hele Norge. 

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også