Kjell Group utnevner ny økonomidirektør – igjen

For andre gangen i løpet av noen måneder har eierselskapet til Kjell & Company utnevnt en ny økonomidirektør. Mandag ble det klart at Thomas Pehrsson er selskapets nye finanssjef.
NY ØKONOMISJEF: Thomas Pehrsson er utnevnt som ny økonomidirektør i Kjell Group, eierselskapet til Kjell & Company. | Foto: Kjell Group
NY ØKONOMISJEF: Thomas Pehrsson er utnevnt som ny økonomidirektør i Kjell Group, eierselskapet til Kjell & Company. | Foto: Kjell Group

Thomas Pehrsson vil også være en del av konsernledelsen, melder Kjell Group, eierselskapet til Kjell & Company, i en pressemelding mandag.

– Jeg er veldig glad for å få være en del av Kjell Groups reise fremover. Med sitt sterke merkevare i en unik nisje på ett attraktivt marked, er konsernet godt posisjonert for fremtiden, sier Pehrsson, som begynner sin nye stilling den 15. april.

Pehrsson har blant annet tidligere jobbet innen selskap som CDON og Coca-Cola. Andreas Rylander er administrerende direktør og konsernsjef i Kjell Group.

– Thomas vil være en stor tilgang for selskapet med sin kombinasjon av bransjeforståelse, lederskap og solide erfaring innen finans, sier Rylander.

Kjell Group kommunisert i slutten av november i fjor at Erik Hanssons som selskapets nye økonomidirektør, men i slutten av februar i år meldte Hansson at han ikke vil tiltre stillingen.

Den svenske kjeden Kjell & Company har 30 fysiske butikker i Norge, og vil bli til 31 i løpet av året som følge av en nedleggelse og to nyåpninger.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også