Gjør om fullstendig – nå ombygges Eplehuset til Apple Premium Partner

Apple oppgraderer sin butikk i Hegdehaugsveien til milliardkjedens nyeste butikk-konsept.
NY: Eplehuset i Hegdehaugsveien er ombygget, med nytt konsept fra Apple. | Foto: Eplehuset
NY: Eplehuset i Hegdehaugsveien er ombygget, med nytt konsept fra Apple. | Foto: Eplehuset

Eplehuset i Hegdehaugsveien i Oslo åpner 22. mars som den første Apple Premium Partneren i Norge. Apple-butikken blir bygget om fullstendig, for blant annet å tilby kundene en opplevelse i butikken, og har vært stengt siden 27. januar.

En status som Apple Premium Partner (APP) innebærer at Eplehuset som selskap har oppfylt Apples høyeste nivå av salgs- og serviceautorisasjoner og Apples krav om eksponering av produkter og utdanningsnivå hos sine medarbeidere, skriver Eplehuset i en pressemelding.

– Det fantastiske teamet vårt på 12 personer gleder seg stort til å igjen åpne dørene, når vi kan åpne med Apples høyeste partner rangering i Hegdehaugsveien. Vi gleder oss til å ta imot våre faste kunder, og håper å se noen nye fjes også, sierTruls Nilsen, salgssjef for Eplehuset i regionen.

Bakgrunnen for oppgraderingen av butikken, er ifølge Eplehuset troen på det fysiske kundemøte, og en strategi og visjon om å skape betydningsfulle opplevelser i butikk.

– Kundeopplevelsen er det viktigste vi bryr oss om, og det nye butikkonseptet bidrar til å skape rom for enda mer begeistring, inspirasjon og kunnskap for kundene våre, sier administrerende direktør i Eplehuset, Espen Berger.

Også flaggskip-butikken på Solsiden i Trondheim re-åpner i mai etter ombygging.

Eplehuset har i dag 23 fysiske butikker i Norge, samt servicesenter i Oslo og Bergen, og varslet i fjor nyåpning av en ny butikk på Jesshei, Selskapet har også nettbutikk med hovedlager i Trondheim.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også