NetOnNet feirer 25 år

Elektronikkjeden NetOnNet, som er en del av Komplett Group, feirer jubileum i mars.
Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet. | Foto: Øystein Engh / HandelsWatch
Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet. | Foto: Øystein Engh / HandelsWatch

HandelsWatch har tidligere omtalt elektronikkjeden NetOnNet, som i disse dager markerer sitt 25-årsjubileum siden oppstarten 10. mars 1999.

Siden etableringen har selskapet utviklet seg fra å være en liten utfordrer på det svenske markedet til å bli en stor aktør innen elektronikk i Norge og Sverige.

Google har rangert NetOnNet som den beste omnikanalaktøren i Norden, og også som en av de beste i Europa – hele tre ganger, i 2018, 2019 og 2022.

– Med 31 lagerbutikker i Sverige og Norge og en attraktiv netthandelsplattform fortsetter vi vår utviklingsreise sterkere enn noen gang og vi ser frem til de neste 25 årene med stor selvtillit. Vi vet bedre enn noen at 25 år er lang tid i denne bransjen, og de siste månedene har vi gjort justeringer i organisasjonen – både hos NetOnNet og i Komplett Group – for å sikre at vi ligger i forkant, sier Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet, i en pressemelding.

2022 ble et viktig år for selskapet da NetOnNet ble en del av norske Komplett Group. HandelsWatch har tidligere omtalt NetOnNets ambisjoner om å åpne butikker i enda flere byer i Norge. Allerede denne våren åpner en ny fysisk butikk i Stavanger.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Photo: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også