Elon svakest på det norske markedet

Tirsdag offentliggjorde elektronikkjeden Elon sin første kvartalsrapport for 2024. Rapporten viser at selskapet gjør det svakest på det norske markedet.
Administrerende direktør i Elon Group, Stefan Lebrot. | Foto: Elon
Administrerende direktør i Elon Group, Stefan Lebrot. | Foto: Elon

Driftsinntekter på 92,6 millioner svenske kroner, en nedgang på 10,1 prosent fra 103 millioner svenske kroner sammenlignet med første kvartal i 2023.

Det er den svenske elektronikkjeden Elons fasit når januar, februar og mars summeres opp for selskapets norske virksomhet i 2024.

Den svenske omsetningen synker også, med en nedgang på 8,9 prosent. I Elons resterende markeder, Finland, Danmark og Island, opplever kjeden omsetningsvekst.

– I løpet av første kvartal 2024 ser vi et fortsatt utfordrende marked, heter det i en uttalelse fra administrerende direktør Stefan Lebrot i Elon Group.

Fra første kvartal i 2023 til første kvartal i 2024 har kjeden totalt gått fra 1,17 milliarder til 1,09 milliarder svenske kroner i omsetning, en nedgang på 6,7 prosent.

I kvartalsrapporten skriver selskapet at det har skjedd investeringer i digitaliseringsprosjekter knyttet til kundeopplevelser i løpet av årets tre første måneder. Videre har selskapet investert midler i endring av skilt og butikker i Sverige og Norge, med 1,1 millioner svenske kroner.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også