Elkjøp slenger seg på trenden – inngår smartring-samarbeid

Finske OURA inngår samarbeid med Elkjøp for å vokse innen detaljhandel over hele Norden.
Elkjøp blir første forhandler i Norge med smartring. | Foto: Elkjøp
Elkjøp blir første forhandler i Norge med smartring. | Foto: Elkjøp

Oura Ring, som kommer i ulike stiler og størrelser, vil nå være tilgjengelig ikke bare hos Elkjøp og Elkjøp Phonehouse-butikker i Norge. 

Også Gigantti-butikker i Finland, Elgiganten-butikker i Danmark og Elgiganten og Elgiganten Phonehouse-butikker i Sverige går inn under samarbeidet.

Oura er også på nett, med planer om ytterligere utvidelser i de kommende månedene. Markedet for smartring er fortsatt ungt, men også konkurrenten Komplett har fra før av tatt inn smartring fra Ultrahuman. 

Smartringen leverer personlige helseopplysninger, innsikt og daglig veiledning. De fleste Elkjøp-butikker vil ha et utvalg av Oura Ring i forskjellige stiler og størrelser, melder Elkjøp-kjeden i en pressemelding tirsdag morgen.

– Våre kunder søker stadig etter nye måter å bruke teknologi på for å forbedre livene sine, særlig når det gjelder helse og velvære. OURA er en etablert leder innen dette feltet, og vi er glade for å være de første til å gjøre disse populærene produktene tilgjengelige her til lands, sier Stian Hoff, salgsleder for Tele i Elkjøp. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også