Europris på Dombås: – Har gått over all forventning

Regionsjef Line Wadsten i Europris er storfornøyd med utviklingen på tre måneder.
BUTIKK: De ansatte og butikksjef Ann Jorunn Storengen er fornøyde med foreløpig resultat etter åpningen av Europris på Dombås. | Foto: Europris
BUTIKK: De ansatte og butikksjef Ann Jorunn Storengen er fornøyde med foreløpig resultat etter åpningen av Europris på Dombås. | Foto: Europris

– Det har gått over all forventning, sier regionsjef Line Wadsten om utviklingen for Europris Dombås på tre måneder.

Butikken på Dombås åpnet 15. juni i år, og allerede er kjeden fornøyd med resultatet i butikken. 

Svært mange har vært innom siden åpningen.

– Vi var spente på å åpne en butikk på Dombås. Vi vet jo at det er stor gjennomgangstrafikk her, særlig om sommeren. Nå er vi spente på hvordan høsten og vinteren blir. Vi tenker i hvert fall langsiktig, og har planer om å være her, sier hun til avisen Vigga.

Ni ansatte jobber i butikken.

Butikksjef Ann Jorunn Storengen er også glad for responsen.

– Jeg liker at det er mye som skjer. Det har vært mange turister innom, men jeg opplever at også lokalbefolkningen er flinke til å bruke oss. Jeg har inntrykk av at mange hadde sett fram til åpningen. Jeg håper at de fortsetter sånn, sier Storengen til avisen.

Storengen kommer nå til Europris etter åtte år i Coop Pris på Dovre, hvorav de siste tre og et halvt år som butikksjef. Før åpningen sa hun at det var spennende for henne og hennes medarbeidere å få være med og bygge opp noe nytt. 

– Europris-opplegget er noe helt spesielt som du ikke finner andre steder. Konseptet, varene, folkene og stemningen innad i kjeden. Dessuten våre egne folk plukket ut blant svært mange søkere, sa hun da.

Wadsten delte sine forventninger i forkant av åpningen i en pressemelding.

– Vi er heldige å ha veldig mange flinke butikksjefer og medarbeidere med oss, og Europris er en spennende kjede å jobbe i hvor ingen dag er lik, sier hun. Dombås er jo et trafikk-knutepunt og Dovre en turistkommune som gjør at vi her velger å holde søndagsåpent i sommer halvåret.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også