Posten kåret årets nettbutikker – her er vinnerne

Tirsdag kveld ble vinnerne av Netthandelsprisen kåret under Posten Brings prisutdeling. Her var det Klardag.no, Care of Carl og Vinmonopolet stakk av med seieren.
Årets vinnere er Selma Ahlsand og Anders Korsen (Klardag.no), Kari Hammarlund og Henrik Nygren (Care of Carl) og Magne Nafstad Hertzenberg og Eirill Romnes (Vinmonopolet). | Foto: Posten Bring
Årets vinnere er Selma Ahlsand og Anders Korsen (Klardag.no), Kari Hammarlund og Henrik Nygren (Care of Carl) og Magne Nafstad Hertzenberg og Eirill Romnes (Vinmonopolet). | Foto: Posten Bring

Dette er 19. gangen hvor Posten Bring kårer «årets nettbutikk» i Norge. Gjennom det siste halvåret er 1.000 nominerte nettbutikker blitt vurdert og testet. 

– 2023 var et krevende år for alle som driver med netthandel i Norge, men mange nettbutikker har likevel lykkes godt som et resultat av at de har jobbet svært godt for å kunne tilby landets beste kjøpsopplevelse og kundeservice. Årets finalister har bevist at de har god innsikt i kundenes behov og evner å ta steg for å bli bedre for hvert eneste år, sier konserndirektør for e-handel og logistikk, Thomas Støkken i Posten Bring i en pressemelding.

De tre prisene deles ut etter nettbutikkens størrelse. I liten kategori var det Klardag.no som stakk av med seieren, foran fjorårsvinner Hippi Grace og Sapatos. 

I kategori medium er det den nettbutikken Care of Carl som er årets nettbutikk. Linda Johansen og Villoid var de to andre finalistene. 

I største kategori er det Vinmonopolet som stikker av med prisen. GetInspired og BliVakker var de to andre finalistene.

– Vinmonopolet har nettbutikk, kjøpshjelp og kundeservice i verdensklasse. Gjennom mange år har de hatt fokus på å skape den beste kjøpsopplevelsen, noe de gjør ved å kontinuerlig teste og videreutvikle nettbutikken. De har ekstraordinær forståelse for markedet de opererer i, ble lagt til grunn av juryleder Kjersti Pedersen og jurymedlem Roy André Torkelsen.

Kategori måles i omsetning. Liten nettbutikk har omsetning opp mot 20 millioner kroner. Medium nettbutikker har omsetning mellom 20 og 250 millioner, og stor butikk omsetter for mer enn 250 millioner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også