Farmasiet innleder samarbeid med leveringsplattformen Ingrid

Nettapoteket Farmasiet fortsetter satsingen ved å inngå et samarbeid med den digitale plattformen Ingrid.
Foto: Vebjørn Storvik / HandelsWatch
Foto: Vebjørn Storvik / HandelsWatch

HandelsWatch har tidligere omtalt nettapoteket Farmasiet, som vokser med titalls millioner i omsetning hvert eneste år og satser stort.

Med et salg på godt over en halv milliard norske kroner i 2023 har Farmasiet styrket sin posisjon i det norske markedet, og blitt en utfordrer til de andre norske apotekkjedene som primært fokuserer på fysiske butikker.

– Oppdraget vårt er at vi skal skape morgendagens apotek. Vi utvikler et heldigitalt apotek for at kundene skal få trygg hjelp når de trenger det, for å bidra til en knirkefri hverdag, har logistikkdirektør Ane Emilie Wisløff-Høgestøl tidligere uttalt til HandelsWatch.

Nå har selskapet tatt satsingen et steg videre ved å inngå et samarbeid med Ingrid, en digital plattform for booking og styring av pakkelevering fra netthandelen. Farmasiet skriver at målet å er gi kundene tryggere og raskere tjenester enn i dag.

Ingrid har lang erfaring med logistikkutfordringer innen farmasi fra andre land. Administrerende direktør i Ingrid, Piotr Zaleski er svært fornøyd med samarbeidet:

– Leveranse fra apoteker krever spesielt høy kvalitet innen logistikk, og Ingrid er stolt over å innlede dette samarbeidet. Farmasiet er en ledende innovatør innen netthandel uavhengig av bransje. De jakter på den ultimate kundeopplevelse, akkurat som Ingrid, sier Zaleski.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også