Clas Ohlson åpner butikk 99 i Norge

Den nye butikken blir selskapets andre butikk i Tønsberg og planlagt åpningsdato er 12. september.
NY BUTIKK: Clas Ohlson åpner ny butikk i Tønsberg. | Foto: Clas Ohlson
NY BUTIKK: Clas Ohlson åpner ny butikk i Tønsberg. | Foto: Clas Ohlson

Den nye butikken, på 1.300 kvadratmeter, vil være plassert i Kilen Handelspark i Tønsberg når handelsparken åpner, opplyser selskapet i en e-post til HandelsWatch.

– Vi er svært populære i Tønsberg, og vi gleder oss over at vi nå blir enda mer tilgjengelige med etableringen vår i Kilen Handelspark. Vi får en stor butikk der vi vil kunne tilby et bredt utvalg av produkter for hjemmefiksing. Det blir også spennende å etablere oss i et helt nytt handelsområde der vi tror det er stort potensial, sier Rune Johansen, Country Operations Manager.

Clas Ohlson har per nå fem nye butikker som skal åpne i Norge i løpet av 2024. I tillegg til butikken i Tønsberg vil de også åpne i Oslo, Stenersgata (11. april), Drammen, CC Drammen (30. mai), Tynset, Elfengveien (24. oktober), og Fredrikstad, Værstetorivet (november).

Clas Ohlson nærmer seg 100 butikker i Norge. Når samtlige nye butikker har åpnet i 2024 vil kjeden totalt ha 99 butikker i Norge.

– Vi er svært verdsatte på det norske markedet og ønsker å ha et stort og bredt nettverk av butikker, som gjør oss så tilgjengelige som mulig. Per nå kan vi ikke si når vi vil åpne vår hundrede butikk i Norge, men det er selvfølgelig noe vi ser veldig frem til å gjøre, sier Anders Wahl, pressekontakt i Clas Ohlson, til HandelsWatch.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også