LOEWE og A Day’s March til luksusdistrikt i Oslo

To nye butikkjeder etablerer butikker i handlegatene i Oslo. Acne Studios og Chanel får selskap av LOEWE og A Day’s March.
NY: LOEWE er en av to nye butikker som åpner i Promenaden Fashion District i Oslo sentrum. I tillegg åpner A Day’s March. | Foto: Presse / Promenaden
NY: LOEWE er en av to nye butikker som åpner i Promenaden Fashion District i Oslo sentrum. I tillegg åpner A Day’s March. | Foto: Presse / Promenaden

De to nye butikkjedene skal inn i en av gatene i Oslo, som fra før huset butikker fra kjente luksusmerkevarer, som en del av Promenaden Fashion District. 

LOEWE og A Day’s March åpnet 26. og 27. oktober, hos henholdsvis Steen og Strøm og i Øvre Slottsgate.

David Wilkinson, Executive Director for Steen & Strøm, kommenterer:

– Vi er glade for å ønske et så unikt kreativt og historisk merke velkommen til Steen & Strøms omfattende luksustilbud. LOEWEs inntreden markerer en fortsettelse av Steen & Strøm sin strategi om å kontinuerlig heve og utvikle sitt vareutvalg, og inkludere flere av verdens mest ettertraktede og innovative merker til våre kunder, sier Wilkinson i en pressemelding.

A Day’s March vil tilby et bredt utvalg av kjedens dame- og herre kolleksjoner, og etableres i samme gate som Tom Wood, Rains og Acne Studios. Det er en del av Promenaden Management sin strategi om å rendyrke deres seks ikoniske gater som unike destinasjoner. 

Promenaden Fashion District sier i en pressemelding at etableringen er med på å styrke deres posisjon som Skandinavias ledende destinasjon for luksus- og premium merkevarer.

Promenaden-distriktet spenner over seks gater i hjertet av Oslo. De kombinerer ulike handelskonsepter med kontormiljøer, opplyser Promenaden. Sentrale utsalgspunkter er Steen & Strøm varemagasin og Nedre Slottsgate. Blant butikkene I gatebildet finne Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Valentino, Bottega Veneta, Burberry, Saint Laurent, Moncler, Dior og Chanel.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også