Maiken Skirstad Moe blir ny sjef i Pierre Robert Group

Maiken Skirstad Moe går fra Christiania Belysning til ny jobb som administrerende direktør i Pierre Robert Group.
NY SJEF Maiken Skirstad Moe bytter ut toppjobben i Christiania Belysning med jobb som administrerende direktør i Pierre Robert Group. | Foto: Pierre Robert Group
NY SJEF Maiken Skirstad Moe bytter ut toppjobben i Christiania Belysning med jobb som administrerende direktør i Pierre Robert Group. | Foto: Pierre Robert Group

Maiken Skirstad Mo har bred erfaring innen forbruksvarer og detaljhandel, sist som administrerende direktør og konsernsjef i Christiania Belysning. Nå blir hun ny administrerende direktør i Orkla-eide Pierre Robert Group.

Hennes brede erfaring og sterke profil vil gi et kommersielt ekspertiseperspektiv til Pierre Robert Group og selskapets fremtidige strategi, ifølge hennes nye arbeidsgiver.

– Maiken er en erfaren leder med en sterk kommersiell tankegang. Hun er en visjonær leder, men også en handlingsdyktig person som gir raske resultater, sier Hege Holter Brekke, EVP og styreleder i Pierre Robert Group i en pressemelding.

Skirstad Mo har også bakgrunn som markedsdirektør i både Apotek 1 og Nille, og som kommersiell direktør i Avinor. 

Brekke påpeker at den nye administrerende direktøren er svært forbrukersentrisk i sin tilnærming.

– Hun har god erfaring med endringsreiser og er drevet av verdiskaping gjennom styrking av organisasjonen. Jeg er svært glad for å få henne med på laget som administrerende direktør i Pierre Robert Group, og vi ser veldig frem til å ønske henne velkommen, sier Brekke.

Maiken vil starte onboarding-prosessen med Pierre Robert Group om kort tid, med offisiell startdato 1. januar, ifølge selskapet.

Marika Dahl går fra Travel Retail til å bli sjef i Christiania Belysning, noe HandelsWatch omtalte tidligere i år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også