Mange salgsrekorder i Varner – og nytt kassasystem i 1200 butikker

På ni uker har Varner fått nytt kassasystem på plass i 1200 butikker. Dessuten varsler selskapet om at mange butikker og kjeder har satt salgsrekorder.
Varner, med blant annet Dressmann, melder om at de har satt mange salgsrekorder. | Foto: Ludvig Heiberg Larsen/NTB
Varner, med blant annet Dressmann, melder om at de har satt mange salgsrekorder. | Foto: Ludvig Heiberg Larsen/NTB

I Varner-konsernet inngår butikkene Cubus, Dressmann, BikBok, Carlings, Junkyard, Volt og Levis. På LinkedIn opplyser selskapet at mange butikker og kjeder har satt salgsrekorder, både på dagsbasis og i Black Week.

«Det tar vi som et godt tegn», skriver Varner.

Lørdag meldte også Varner at selskapet har ferdigstilt utrullingen av et nytt kassasystem (Point-of-Sales, POS) i nesten 1200 butikker. Noe som er én uke raskere en planlagt, opplyser klesgiganten.

I LindkedIn-posten skriver Varner at de startet med et godt stykke innsikts- og analysearbeid og definerte deretter den beste handleopplevelsen. Butikkansatte var med fra starten for å definere smertepunkter, ønsker, håp og konkrete forbedringer.

«Deretter fikk vi markedets fremste leverandører til å presentere sine løsninger, for så å velge Sitoo. Et teknologiselskap som spesialiserer seg på POS for klær og mote, som sammen med oss skal skape den beste handleopplevelsen og gi våre butikkansatte superkrefter», skriver Varner.

Videre skriver Varner at de ikke er ferdige. Nå skal de sammen med Sitoo løfte «den beste handleopplevelsen» til nye nivåer gjennom tett samarbeid om forbedringer og innovasjon.

Varner omsatte i fjor for drøyt 719 millioner norske kroner.

HandelsWatch har kontaktet Varner for ytterligere kommentarer, og har fått svar om at selskapet ikke har noe ønske om å utdype utover det som de har lagt ut på LinkedIn.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også