Wolt inngår samarbeid med Villoid – skal levere mote og julegaver på døra

Leveringstjenesten Wolt har inngått et strategisk partnerskap med den norske klesbutikken på nett for kvinner, Villoid.
Jeanette Dyhre Kvisvik gründer og daglig leder i Villoid og Elisabeth Stenersen daglig leder i Wolt Norge. | Foto: Lucy Pesik/Wolt
Jeanette Dyhre Kvisvik gründer og daglig leder i Villoid og Elisabeth Stenersen daglig leder i Wolt Norge. | Foto: Lucy Pesik/Wolt

Villoid ble startet av Jeanette Dyhre Kvisvik i 2018, og tilbyr mote fra mer enn 250 kjente merker. Wolt har lenge ønsket nettbutikken i appen, og fra og med 13. desember er Villoid tilgjengelig på Wolt i Oslo og Bærum.

– Vi har lenge ønsket oss en partner av Villoids kaliber, som et viktig supplement til vår visjon om å kunne tilby “et shoppingcenter i lomma”, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Hun sier de er stolte av å samarbeide med Villoid og kunne tilby sine kunder tilgang til high-end moteprodukter, samt bringe dem rett til døra til deres felles kunder. 

I første omgang vil samarbeidet innbefatte et begrenset utvalg, med fokus på julegaver og noen utvalgte kjoler til juleselskapene. Wolt legger uansett til i en pressemelding at de har stor tro på at dette samarbeidet vil utvides med tiden. 

– Tenk om du har kjolekrise eller julegavekrise. Nå kan du bestille et plagg og få levert pakken med Wolt på bare 30 minutter. Det er en julegave til alle som stresser eller glemmer i julestria, sier Jeanette Dyhre Kvisvik, gründer og daglig leder i Villoid.

HandelsWatch har tidligere omtalt at Villoid flytter fra Sandvika til Sandefjord. Dette innebærer å flytte fra manuelt lager til topp moderne lager.

– Nettbutikken leverer i dag til hele Norge - uten toll og avgifter og andre kompliserende forhold. Ved å teame opp med Wolt, kan vi gi kundene våre kunder den ekstra fordelen med rask og pålitelig levering av våre kvalitetsprodukter, sier Kvisvik også.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også