Kiwi-butikksjef og influencerkjæreste blir Careless-sjef

Butikksjef på Kiwi Roa, Vegard Skau Tjønnås, blir dermed sin egen kjærestes nye sjef.
Influencer og gründer Sara Emilie Tandberg får sin egen kjæreste tett på som ny daglig leder av Careless. | Foto: Terje Bendiksby
Influencer og gründer Sara Emilie Tandberg får sin egen kjæreste tett på som ny daglig leder av Careless. | Foto: Terje Bendiksby

Careless ble etablert i 2021 av influenceren Sara Emilie Tandberg. Tandberg har blant annet vært med i TV2s serie Bloggerne, gikk ut boken Mammalivet og på Instagram har @saraaemiliee per dags dato 382.000 følgere. 

I tillegg til nettbutikk har klesbutikken også fire fysiske butikker.

Den nye lederen Tjønnås har vært butikksjef på Kiwi siden 2020 og jobbet i butikk siden han var 15 år, men overgangen fra dagligvarehandel til klesbransjen er på ingen måte tilfeldig. Tjønnås er nemlig gründer og influencerens kjæreste.

Vegard Skau Tjønnås bekrefter overgangen selv til avisen Hadeland

– Jeg har vært på sidelinjen i noen år og bidratt med det jeg kan. Det er en stor overgang, men det er alltid en tid for å prøve noe nytt, og nå var den tiden inne. Selv om det er veldig forskjellige varer, så er fortsatt mye likt, og det blir veldig spennende, forteller Vegard Skau Tjønnås.

Tandberg eier 50 prosent av selskapet, mens Dignity Collective AS eier den andre halvdelen. Med kjæresten som ny daglig leder blir Careless som en familiebedrift å regne. 

– Det blir minst like mye jobbing, men familiemessig blir det mer gunstig fordi det er mer fleksibelt med arbeidsplassen hjemme. Har vi for eksempel sykt barn i hus, kan jeg hjelpe til på dagtid, og heller jobbe på kvelden, sier Tjønnås også til Hadeland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også